vineri, 6 august 2010

67



Imobil părasit - Fosta mare prăvălie a lui I. Vulcu cu produse multiple, despre care se spune că era centru de aprovizionare al satelor din jurul Orăştiei.

6 comentarii:

  1. Tot despre aceasta cladire se mai spune ca a fost initial stabiliment... :)
    Oricum, interesant este ca una dintre usile de la intrare mai are (?) geamul din sticla original pe care scrie "Entre" adica intrare en francais... Multa vreme m-am intrebat cum de a reusit sa scape...

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate, am omis asta... şi eu am auzit varianta cum că iniţial ar fi fost stabiliment.

    cat despre geam nu stiu sigur sa zic, pana nu demult inca mai era, aseara cand am facut poza chiar nu mam uitat. o sa ma uit si iti voi da un raspuns. (poate ii voi face si o poza) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer ar trebui sa renoveze cineva cladirea deoarece are o arhitectura impresionanta....

    RăspundețiȘtergere
  4. La inceputul anilor '90 devenise sala de jocuri. Imi aduc aminte ca tot in acea perioada a luat foc si o buna perioada de timp acoperisul si turnul au aratat jalnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate. Eu eram destul de mic si vag imi aduc aminte. Stiu ca in partea dreapta la parter erau jocuri distractive cu fisa, "La Nicu" parca i se spunea. Si pe poarta din partea stanga se intra in curtea interioara pe niste scari sus la etajul 1 unde erau ceva jocuri de gen tir sau tinta cu pusca sau arc cu sageti...asta nu mai tin eu minte...si aici o fost ceva incendiu.

    RăspundețiȘtergere