duminică, 30 ianuarie 2011

244



Orăştia nocturnă.

*pentru a vizualiza poza în întregime trebuie setata rezoluţia monitorului la [1280*1024] sau daţi click dreapta la mouse şi apoi pe "View Image"

10 comentarii:

  1. TULAI DOAMNE CE FAINA II ORASTIA!!!

    Ai intervenit pe poza? Cum ai obtinut culorile astea? Cred ca daca pui poza asta langa o vedere de prin statiunile din Austria nu se prea poate face diferenta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa sti ca ii frumoasa.

    Initial am vrut sa aplic un filtru de culoare dar am lasat-o asa. Nu am intervenit in nici un fel. Panorama ii din 3 sau 4 cadre nu mai stiu exact.

    RăspundețiȘtergere
  3. aa si am uitat...coincidenta face ca si eu m-am gandit la Austria cand am facut poza :)

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte FOARTE frumoasa foto.! bravo Calinocea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. E de-a dreptul superba poza!!
    Ai prins bine momentul, in sensul ca e la inceputul serii, cand este inca lumina, dar deja sunt aprinse luminile Orastiei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc. Inca nu stiu daca am nimerit-o sau daca asa am vrut sa eu sa iasa...cred totusi ca am fost un norocos in momentul declansarii aparatului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru poza. Am vrut sa-i dau un share dar s-a lipit de ea primul "comentariu", cel cu
    "TULAI DOAMNE CE FAINA II ORASTIA!!!......" Acum stau in dilema: ce sa fac? sa-i dau? Sa nu-i dau? Pana la urma cred ca o sa-i dau ))))

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am vazut o fotografie asa frumoasa cu Orastia, totul este feeric,zapada,lumini,noapte,frig, te duce cu gandul la copilarie cand eram la sanius pana noaptea tarziu(atunci nu erau prea multe lumini:), te duce cu gandul la copilarie.Felicitari pt cadrul superb si pentru toate celelalte poze.

    RăspundețiȘtergere