miercuri, 30 martie 2011

303Sarmizegetusa Regia (Gradistea Muncelului, comuna Orastioara de Sus) - zona sacra, cu edificii de cult.

O altă poză de la Sarmizegetusa Regia dar făcută anul trecut în luna iunie puteţi vedea [aici].

8 comentarii:

 1. mergem candva ;)
  acum o fost o iesire spontana. am fost doar eu cu Bogdan.

  RăspundețiȘtergere
 2. Caline, eu cred ca iar ai fost dupa comori!
  :D

  Multumim ca le-ai impartasit cu noi!

  RăspundețiȘtergere
 3. :)
  sa sti ca am descoperit locuri nedescoperite. tot aici am descoperit si leurda sau usturiul salbatic... extraordinar de bun.

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca-mi permiteti o mica ironie...cred ca acum e mare aglomeratie de cautatori de comori in Orastie :))) As vrea ca si comorile lui Calin sa se vanda atat de bine, eu as cumpara.

  Si revenind la un comentariu anterior, te-ai mai gandit la expozitie? In caz ca nu gasesti un sponsor local poate gasesc eu unul, totul e sa prinda forma si sa ai chef sa o faci...

  RăspundețiȘtergere
 5. :)(din pacate) putini is cei ca tine care ar da bani pe poze (mai ales pe ale mele) ... probabil se pot numara pe degetele de la o singura mana.

  referitor la expozitie... dupa ce voi incheia proiectul o sa urmeze o scurta pauza de tragere a sufletului, timp in care voi face si o lista cu cei carora o sa le trimit un cd cu toate pozele de aici de pe Orastie 365(prieteni, apropiati, cei care m-au incurajat, criticat, apreciat si cei care mi-au dat comentarii aici pe blog - printre ei te numeri si tu, o sa te rog atunci sa imi dai o adresa unde sa iti trimit cd-ul). tot in aceea pauza ma voi gandi mai mult la expozitie si voi cauta un sponsor... expozitia daca va fi o sa fie undeva prin toamna, dupa inceperea anului scolar...sper.

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte frumoasa fotografia. Felicitari !
  De obicei in astfel de fotografii ale Sarmizegetusei Regia, se vede doar o mica parte din Zona Sacra, cred ca este ce-a mai frumoasa fotografie pe care am vazut-o.

  RăspundețiȘtergere