joi, 18 noiembrie 2010

171



Afişier al fostului cinema "Patria" amplasat lângă piaţa "La Greu".

12 comentarii:

  1. Caline, dragule, tu intentionat prinzi oamenii in cadre? E interesant ca ii prinzi in unele, dar in acesta opinia mea de fotograf profesionist deselerist este ca nu trebuia sa incluzi si un element uman.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule fotograf profesionist deselerist va multumesc pentru opinie.
    Eu nu sunt fotograf profesionist, is doar un baiat care face poze si daca is fotograf poate is doar un amator. Nu prea caut subiectele, astept sa vina ele si nu le fortez.
    Afisierul de mai sus l-am descoperit aiurea plimbandu-ma pe bicicleta, vizual la prima vedere m-au atras acele afise ca un adevarat colaj, fiecare din afise prezentand diverse si total diferite chestiuni, la a doua vedere am observat ca ii afisierul fostului cinema...acesta imagine am zis ca trebuie pozata.
    Am facut un cadru de proba, doua si la al treilea a intrat doamna... deja aveam doua subiecte in cadru (atat afisierul cat si doamna)...ceva din interior m-a facut sa declansez fara sa ii cer voie...a fost ca un joc. Mi-a placut ca a clipit si a trecut cu ochii inchisi... probabil asa trec majoritatea oamenilor prin fata acelui frumos colaj format din afise.
    Toate cele bune domnule Fotograf Profesionist Deselerist !

    RăspundețiȘtergere
  3. toti baga de vina insa pana una-alta, esti singurul care s-a gandit ca Orastia merita surprinsa in fotografii...si chiar a iesit ceva frumos :)
    Astept ziua 365 :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Adina.
    Omu si-a spus doar opinia :)
    Mai sunt 192 de zile :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Fotografia are ceva caricatural in ea... Iar doamna pare a fi un soi de promoter pentru circul ala de pe afis...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu o stiu pe doamna aia :)) E batrana, dar foarte stridenta. Ce vreti? Am crescut in tovarasia unui cartier plin de culoare :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna din imagine este doamna Valabila, cea care a aparut la Din Dragoste :) va spun sigur ca ii place tare mult sa faca circ:P este o adevarata vedeta a circului local :D mai ales cel din fatza blocului dansei:D

    RăspundețiȘtergere