luni, 21 februarie 2011

266



Basorelief şi gravură deasupra unei ferestre a barului [Rio].

5 comentarii:

  1. Sa-i spuna cineva lui Dobra (oare el e proprietarul-patron?) ca asta e o casa frumoasa si habar nu are ce sa faca cu ea. De asemenea ar trebui sa stie ca dintr-o afacere nu trebuie doar sa scoti bani ci din cand in cand mai trebuie si sa investesti. Insa nu in geamuri termopan din PVC alb. Am zis. Si numele, ce are Rio cu Orastia? De ce nu si Kuala-Lumpur, Kilimanjaro sau Tel Aviv, ca tot suntem in Transilvania ...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos comentariu. Multumesc :)

    Acum probabil daca si-ar mai schimba denumirea stiu eu in: Kogaion, Cotiso sau Coson... cred ca lumea tot Rio i-ar spune. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa este, Rio va ramane. Mie imi plac denumirile scoase de "popor": La Con, La Statui, La Unspe Lemne, La Piciorul mortului etc...Chiar si in Bucuresti sunt cateva locuri de "renume" : La Nasture pentru a desemna monumentul din piata Charles de Gaulle, La Cartof pentru un oribil monument din Piata Revolutiei (nimeni nu stie ce reprezinta nici chiar autorul :), La Ceas pentru ceasul din Piata Universitatii...Romanul este inventiv si poet! Merci pentru toate aceste fotografii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu te lua prietene de Rio, Rio este bun asa cum e, face parte din farmecul Orastiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rio n-are legatura cu Rio de Janeiro... Are legatura cu lipsa imaginatiei...

    RăspundețiȘtergere